Вкладники АТ «ФОРТУНА-БАНК» отримають свої кошти за новою автоматизованою системою виплат! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вкладники АТ «ФОРТУНА-БАНК» отримають свої кошти за новою автоматизованою системою виплат!

Особисті фінанси
34
Банк ПІВДЕННИЙ виступає банком-агентом з виплат відшкодувань Фонду гарантування вкладів фізичних осіб в новій автоматизованій системі. Автоматизована система заснована з метою захисту прав і законних інтересів вкладників і виконує спеціальні функції у сфері гарантування вкладів фізичних осіб.
З 23 лютого 2017 року вкладники АТ «ФОРТУНА-БАНК» можуть звертатися до будь-якого відділення Банку ПІВДЕННИЙ. Для отримання своїх коштів достатньо мати при собі паспорт та документ органу про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер). Для отримання коштів на підставі свідоцтва про право на спадщину спадкоємцям необхідно звернутися до Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.
Виплати вкладникам здійснюються в розмірі вкладу, включаючи проценти, нараховані на день початку процедури виведення Фондом гарантування вкладів фізичних осіб банку з ринку, але не більше 200 000 гривень.
З переліком відділень Банку ПІВДЕННИЙ, а також з їхньою локацією можна ознайомитися тут або дізнатися за телефоном Контакт-центру: 0 800 30 70 30 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів у межах України).
За матеріалами:
Південний
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас