Український БТР викликав фурор на міжнародній виставці в Дубаї (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Український БТР викликав фурор на міжнародній виставці в Дубаї (фото)

Технології&Авто
3186
Серед тисяч експонатів з 50 країн, представлених на престижній міжнародній виставці в Об’єднаних Арабських Еміратах IDEX-2017, саме український “Фантом” увійшов в ТОП-5 виставки.
“Авторитетне аналітичне видання Defence Blog назвало вітчизняний безпілотний мінібронетранспортер найцікавішою сучасною бойовою машиною. Українське – найкраще!”, – Написав на свої сторінці в Facebook президент України Петро Порошенко.
Як повідомлялося, “Спецтехноекспорт”, що входить до складу ДК “Укроборонпром”, представив нову модифікацію безпілотного багатоцільового тактичного транспортного засобу “Фантом” на виставці IDEX-2017 ОАЕ.
Розробники інтегрували в “Фантом” протитанковий ракетний комплекс “Бар’єр”. З таким озброєнням малопомітний і мобільний “Фантом” здатний вражати важко- і легкоброньовані цілі на відстані від 100 до 5000 метрів.
</div
Крім цього, “Фантом” укомплектований стабілізованою поворотною платформою для різних видів озброєнь. Вогневі випробування “Фантома”, які проводилися з встановленим кулеметом калібру 12,7 мм, підтвердили високу ефективність нової розробки.
Гібридний двигун з повним приводом, незалежною підвіскою і гідравлічною гальмівною системою забезпечують “Фантому” високі ходові характеристики, в тому числі на піску. Зв’язок між центром управління та “Фантомом” забезпечується засобами захищеного радіоканалу радіусом дії до 10 км або ж через оптоволоконний кабель довжиною до 5 км.
Нагадаємо, що перша модифікація “Фантома” була представлена ​​під час виставки озброєнь “Зброя та безпека 2016” в Києві.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас