Польська авіакомпанія планує запустити рейси з Рівного — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Польська авіакомпанія планує запустити рейси з Рівного

Фондовий ринок
992
Директор аеропорту Рівне Ігор Насинюк минулої п’ятниці провів переговори з представником авіакомпанії LOT про можливий запуск рейсів з Рівного в Польщу, — заявив заступник директора аеропорту Михайло Чубай.
За підсумками переговорів підприємство збере інформацію про потенційний пасажиропотік у Польщу, використовуючи статистичні дані про кількість пасажирів залізничного транспорту, автотранспорту та кількість туристів.
Після цього дані передадуть LOT для проведення аналізу. Передбачається, що на їх підставі авіаперевізник прийме рішення про доцільність відкриття рейсів.
Як зазначив Чубай, після завершення чартерної програми Bravo Airways з Рівного аеропорт шукає нові авіакомпанії для співпраці.
LOT вибраний виходячи з великої популярності поїздок в міста Польщі з Рівного та прилеглих регіонів, а також через наявність регіональних літаків Bombardier Q400 в своєму флоті, які можуть приземлятися в Рівному.
На даний момент в аеропорту діють обмеження Державіаслужби на прийом літаків з низьким розташуванням двигунів типу Boeing 737 і Embraer 190.
Тим часом, в МАУ заявили, що теж будуть літати з Івано-Франківська та Чернівців до Італії.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас