Токенізацію від Visa застосовуватимуть ще в 12 країнах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Токенізацію від Visa застосовуватимуть ще в 12 країнах

Технології&Авто
460
За прогнозами компанії, до кінця року токенізація від Visa – Visa Token Service – буде застосовуватися ще в 12 європейських країнах. Нова технологія забезпечує безпеку і зручність мобільних і онлайн-платежів за допомогою заміни інформації щодо рахунку споживача на унікальний цифровий ідентифікатор – токен.
Технологія вже стала масовою в 27 країнах по всьому світу, включаючи Францію, Ірландію, Польщу, Швейцарію та Великобританію за підтримки понад 1,300 фінустанов.
Технологія Visa Token Service була запущена в 2014 році. Зараз вона використовується в найбільших платіжних додатках, в тому числі, в Apple Pay і Android Pay.
Також технологія є основою проекту Visa з трансформації всіх підключених пристроїв, включаючи телефони, планшети, натільні пристрої і навіть автомобілі – у своєрідні POS-термінали.
Visa повідомила про впровадження технології токенізаціі в Україні восени 2016 року.
Токенізація – це технологія, яка дозволяє убезпечити електронні платежі за допомогою надійної системи шифрування даних. Розраховуючись карткою, покупець не передає продавцеві свої платіжні реквізити. Вся карткова інформація шифрується і перетворюється на т.зв. токен, який виглядає як випадкова комбінація символів.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас