"Філіп Морріс Україна" переведе харківську фабрику на тверде паливо — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Філіп Морріс Україна" переведе харківську фабрику на тверде паливо

Фондовий ринок
1038
Все необхідне для нової котельні планується закупити у харківських виробників, тверде паливо компанія має намір закуповувати на території області.
 
ПрАТ “Філіп Морріс Україна” планує підвищити енергоефективність харківської фабрики, перевівши її з газу на тверде паливо.
Як інформує прес-служба Харківської облдержадміністрації, про це повідомив заступник генерального директора ПрАТ “Філіп Морріс Україна” Ігор Крошко на зустрічі з головою ОДА Юлією Светличною.
“Одна з наших ініціатив – підвищити енергоефективність фабрики. Основна ідея – переключитися з використання газу на використання твердого палива, яке виробляється в Україні, а саме – лушпиння соняшнику. Інвестиції становлять близько 60 млн грн… Підготуватися до виконання цього великого і важливого для нас інвестпроекту ми хочемо протягом півроку”, – цитує прес-служба І.Крошка.
За його словами, все необхідне для нової котельні планується закупити у харківських виробників. Крім того, тверде паливо компанія має намір закуповувати на території області.
І.Крошко попросив Ю.Светличну надати організаційне сприяння реалізації проекту.
“Проект, який ви плануєте реалізувати, дійсно дозволить економити ресурси. Все, що стосується організаційної частини та сприяння вашій роботі, будемо розглядати і готові надати всіляке сприяння в рамках закону”, – запевнила Ю.Светлична.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас