Кабмін призначив нового заступника міністра енергетики — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін призначив нового заступника міністра енергетики

Казна та Політика
533
Кабінет Міністрів призначив Наталію Бойко заступником міністра енергетики та вугільної промисловості з питань європейської інтеграції.
Про це повідомив міністр Кабінету Міністрів Олександр Саєнко.
“Наталію Бойко призначили”, – сказав він.
З 2015 року Бойко є менеджером реформи енергетики та енергоефективності в проектному офісі Національної ради реформ і радником в Адміністрації Президента.
З травня 2016 року вона була призначена радником міністра Ігоря Насалика.
До 2015 року працювала у франкфуртському офісі компанії ERM на посаді консультанта і координатора проектів.
Згідно з декларацією, яку вона подавала при проходженні перевірки на посаду заступника міністра, Бойко володіє квартирою площею 139,4 кв. м у Львові, а також 20% квартири (44,1 кв. м) і гаражем (25,5 кв. м) також у Львові.
Також Бойко користується безкоштовно з листопада 2015 року квартирою в Києві площею 61 кв. м (володіє квартирою Андрій Оленюк).
Бойко задекларувала автомобіль Toyota C-HR 2016 року випуску (володіє їм з 29 грудня 2016).
Заступник міністра задекларувала 235 тис. гривень, 18 тис. доларів і 9 тис. євро готівки, а також 211 гривень на рахунку в Райффайзен Банк Аваль.
Раніше Кабмін звільнив заступника міністра енергетики та вугільної промисловості – керівника апарату Дмитра Лабоженка і заступника міністра енергетики з питань європейської інтеграції Ігоря Діденка.
Нагадаємо, що Окружний адміністративний суд Києва як захід забезпечення позову позаштатного радника міністра енергетики та вугільної промисловості Ігоря Насалика Володимира Колесника заборонив Кабміну призначати на посаду державного секретаря Міненерго відповідного переможця конкурсу Максима Немчинова.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас