Китайська компанія замінила 90% співробітників роботами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Китайська компанія замінила 90% співробітників роботами

Світ
2460
Фабрика в китайському місті Дунгуань замінила 90% своїх співробітників роботами. Результат перевершив всі очікування – продуктивність збільшилася на 250%, виробничий брак скоротився на 80%.
Китайська компанія Changying Precision Technology Company нещодавно була в пошуках 650 співробітників для виробництва мобільних телефонів. Однак замість людей компанія найняла 30 роботів, які працюють на десяти виробничих лініях. Зараз серед співробітників фабрики налічується лише 60 осіб – три з них займаються перевіркою і моніторингом виробничої лінії, інші моніторять системи комп’ютерного управління.
У компанії стверджують, що кількість співробітників може скоротитися ще більше – з 60 до 20 осіб. До того ж, судячи з позитивних результатів повного переходу на автоматизоване виробництво, багато компаній, швидше за все, вирішать взяти приклад з китайської фабрики.
Однак за такий перехід доведеться заплатити втратою робочих місць. Згідно з результатами спільного дослідження Oxford University і Oxford Martin School, «47% працівників в США перебувають в зоні ризику – через 20 років на їхнє місце прийдуть роботи».
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас