Чому варто інвестувати в ПАММ-рахунки? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чому варто інвестувати в ПАММ-рахунки?

Фондовий ринок
1082
Ви напевно знаєте про те, що заощадження можна використовувати більш ефективно, ніж відкладати їх на «чорний» день. Так, щоб вони працювали і приносили додатковий дохід. Але чи можете ви собі уявити, що для цього нічого не потрібно робити? І йдеться не про пересічні банківські депозити, ставки за якими практично не покривають інфляцію. Вже майже 9 років на ринку фінансових послуг представлено інвестиційний продукт, який підтвердив свою ефективність – це сервіс ПАММ-рахунків. Ми спробували зрозуміти, в чому полягає феномен його популярності і чому цей варіант вкладення коштів підійде будь-якому пересічному вкладникові.
Що таке ПАММ і з чим його їдять
Сервіс ПАММ-рахунків розробила і вивела на ринок компанія Альпарі 2008 року. На сьогоднішній день торговий оборот сервісу становить $157 мільярдів, а кількість керуючих є найбільшою в Росії і країнах СНД. За розробку ПАММ-рахунків Альпарі була відзначена численними міжнародними фінансовими нагородами за внесок в розвиток інвестиційних сервісів, кращі програми управління капіталом і багатьма іншими. Незважаючи на те, що зараз практично всі найбільші форекс-компанії пропонують свої аналоги такого способу інвестування, результати незалежної аудиторської перевірки досі має лише Альпарі.
Принцип роботи сервісу гранично простий: інвестори отримують прибуток від операцій на фінансових ринках, але при цьому не витрачають час на самостійну торгівлю, а передають свої кошти в управління досвідченим трейдерам. Керуючі, в свою чергу, отримують винагороду за успішні угоди. Інвестору потрібно лише вибрати відповідний стиль управління рахунком – агресивний (високоприбутковий, але більш ризиковий) або консервативний (пріоритет в мінімізації ризиків). Зробити це можна за допомогою докладного рейтингу ПАММ-рахунків на сайті Альпарі. У ньому вказані всі характеристики, які допоможуть у виборі керуючого: графік прибутковості, вік ПАММ-рахунку, його ефективність і багато інших. Окремо варто відзначити, що, крім інвесторів, свої кошти в рахунок вкладає і керуючий.
ЗаПАММорочливі можливості
Чому варто інвестувати в ПАММ-рахунки?
Крім очевидної переваги в передачі коштів трейдерам, які мають досвід роботи на фінансових ринках, ПАММ-рахунок також вигідно відрізняється від традиційних способів вкладення своєї прибутковістю. Справа в тому, що рівень прибутку у цього інвестиційного інструменту нічим не обмежений. Наприклад, коливання умовної валюти з 30 одиниць до 60 означатимуть 100% прибутку для тих, хто вчасно купив, а потім продав цю умовну валюту. І такі випадки в реаліях сучасної нестабільності не рідкість.
Ще однією з причин, чому багато хто обирає сервіс ПАММ-рахунків, є повний контроль над коштами. Введення і виведення здійснюється виключно інвестором за допомогою особистого кабінету на сайті Альпарі. Причому зробити це можна, в тому числі без комісії, одним з безлічі способів: банківські перекази, пластикові карти, інтернет-банки, електронні перекази або платіжні термінали. При цьому Альпарі захищає своїх клієнтів від несанкціонованого виведення коштів системою СМС-підтвердження і автоінформерів.
Можна з упевненістю стверджувати, що ПАММ-рахунки є чудовою альтернативою банківським депозитам. Особливо з огляду на численні фактори, які вигідно відрізняють цей сучасний спосіб інвестування від традиційно низькодохідних вкладів. Отримайте безкоштовну консультацію щодо інвестування в ПАММ-рахунки від компанії Альпарі – і ваші гроші почнуть працювати на вас!
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас