Чому українці обирають онлайн позики? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чому українці обирають онлайн позики?

Фондовий ринок
666
Онлайн позики стають все популярніші серед населення і не дивно. Коли не вистачає потрібної суми на покупку або затримують заробітну плату – такий вид кредитування може стати в нагоді.
За даними дослідження Ukrainian E-commerce Expert послугами небанківського онлайн кредитування користується 16,7% респондентів, що є високим показником для відносно молодої послуги. У порівнянні з результатами 2015 року рівень росту проникнення послуги – 7,7%.
Це говорить про динамічний ріст ринку, колосальні можливості для подальшого розвитку та підвищення довіри до послуги серед користувачів.
Так чому ж саме українці обирають онлайн позики?
Це економить час
Отримуйте необхідну суму навіть не виходячи з дому або роботи. Пошук банку у місті та набридливі черги більше не будуть вас дратувати.
Наприклад, в онлайн сервісі MoneyBOOM після оформлення заявки на сайті, гроші будуть на Вашій платіжній картці вже через 15 хвилин, а при наступних зверненнях – миттєво.
Це зручно та сучасно
Для оформлення онлайн позики потрібен лише паспорт, ідентифікаційний код та Інтернет. Ніяких зайвих документів та довідок, що збільшує шанси отримати гроші терміново і будь-де.
Це просто
Процедура оформлення онлайн заявки дуже проста та займає не більше 10 хвилин. Ви можете оформити заявку у будь-якому місці де є доступ до Інтернету.
Це вигідно
Послуга передбачає дострокове погашення позики. У сервісі MoneyBOOM Ви сплачуєте відсотки тільки за фактичну суму заборгованості та за фактичний період користування кредитом.
Ще одна перевага – відсутні додаткові комісії та платежі. А з акціями та знижками за промокодами користуватись позикою ще вигідніше.
Ми вирішили дізнатись, що кажуть самі користувачі:
Петро Коровайний 38 років: «Одного разу додаткові гроші знадобились мені терміново. Дружина потрапила до лікарні. На оформлення кредиту в банку треба було згаяти не менше як один день, та і трапилось це у вихідні, коли банки не працюють. На допомогу прийшов сервіс онлайн-кредитування. Дуже швидко знайшов декілька сайтів в Інтернеті. Подав заявку, рішення отримав за 10 хвилин після відправлення заявки. На щастя, мені погодили необхідну суму. Вже через 20 хвилин я їхав отримувати кошти у банкоматі».
Марина Карась 25 років: «Перший раз брала кошти на покупку планшета. У мене не було кредитної історії, дуже боялася, що відмовлять. Подала заявки до 3-х різних сервісів. Тільки один погодив. Гроші отримала дуже швидко на все про все я витратила не більше 30 хвилин. Наступні позики перераховують миттєво і це реально. Головне виконувати всі умови користування коштами і він стане Вашим незамінним помічником і другом».
На сьогодні онлайн кредитування має суттєві переваги серед фінансових послуг, які пропонують банки. Ця послуга має великі перспективи розвитку та стає пріоритетною при виборі користувачів.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас