Яндекс.Таксі з'явилося ще в одному місті України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Яндекс.Таксі з'явилося ще в одному місті України

Світ
1739
У Львові почав працювати сервіс Яндекс.Таксі. Зараз до нього підключено 350 машин з 15 львівських таксопарків. Якщо користувачеві пощастить, за ним приїде електромобіль Tesla Model S. На честь запуску сервісу він курсуватиме містом до кінця лютого.
У Львові сервіс працює за єдиним тарифом. Подача машини і перші два кілометри шляху коштують 14 грн. Кожен наступний кілометр обійдеться в 5 грн, а за межею міста – в 6,5 грн.
Наприклад, доїхати від площі Ринок до стадіону «Арена Львів» можна приблизно за 50 грн. П’ять хвилин водій чекає на пасажира безкоштовно.
«Автоматично передаючи замовлення найближчому водієві, ми скорочуємо час подачі машини і собівартість поїздки, тому що не потрібно їхати за клієнтом через все місто. Завдяки цьому ми можемо пропонувати доступні тарифи», – говорить керівник групи міжнародного розвитку Яндекс.Таксі Мушег Саакян.
Львів став п’ятим містом України, де працює сервіс Яндекс.Таксі. У минулому році він був запущений в Києві, Харкові та Дніпрі, а на початку цього місяця – в Одесі. Крім України, сервіс доступний ще в п’яти країнах: Вірменії, Білорусі, Грузії, Казахстані та Росії. В цілому до нього підключено понад 120 тис. машин з 1200 таксопарків і диспетчерських.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас