Facebook запускає інструмент для публікації вакансій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Facebook запускає інструмент для публікації вакансій

Фондовий ринок
315
Соціальна мережа Facebook оголосила про запуск інструменту, який дозволить американським компаніям публікувати на своїх сторінках вакансії, які потім з’являться в новинній стрічці.
Як заявив віце-президент компанії Ендрю Босфорт, соціальна мережа зважилася на такий крок після опитування представників малого бізнесу, які поскаржилися на те, що їм дуже важко знайти працівників. Після публікації вакансії кожен бажаючий зможе відповісти на неї безпосередньо зі сторінок соціальної мережі, при цьому Facebook автоматично заповнить дані, доступні на сторінці користувача. Компанії зможуть відповісти на вакансію через месенджер. Як зазначає видання, запуск подібного інструменту дозволить соціальній мережі конкурувати з LinkedIn, яку недавно купила Microsoft.
Раніше повідомлялося про те, що Facebook планує створити соціальну віртуальну реальність. Суть проекту, запущеного Facebook, полягає в інтеграції віртуальної реальності в інтернет-простір, в тому числі в соціальні мережі.
Створений відділ буде займатися вивченням того, наскільки люди зможуть обмінюватися даними і взаємодіяти в умовах віртуальної реальності. Фахівці відділу працюватимуть спільно з Oculus і іншими підрозділами Facebook, що дозволить забезпечити впровадження нової технології на всіх платформах.
За матеріалами:
Business Insider
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас