Тимошенко і кілька нардепів пропонують Раді відправити у відставку Гройсмана - проект постанови — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко і кілька нардепів пропонують Раді відправити у відставку Гройсмана - проект постанови

Казна та Політика
1227
Кілька народних депутатів України зареєстрували у Верховній Раді проект постанови про відставку Володимира Гройсмана з посади прем’єр-міністра.
Авторами зареєстрованого в п’ятницю “Проекту постанови про відставку прем’єр-міністра України Гройсмана В.Б.” (№6076) є 11 депутатів від фракції “Батьківщина”, в тому числі лідер фракції Юлія Тимошенко, а також позафракційний парламентарій Дмитро Добродомов.
Станом на 17.00 п’ятниці текст проекту постанови, а також будь-які супровідні документи до нього на сайті парламенту не оприлюднені.
У графі “стан проходження” зазначено, що в даний час документ переданий на розгляд керівництва парламенту.
Як повідомлялося, лідер фракції “Батьківщина” Ю.Тимошенко на засіданні погоджувальної ради 6 лютого заявила про необхідність відправити у відставку прем’єр-міністра В.Гройсмана.
Заступник глави фракції “Батьківщина” Сергій Соболєв 10 лютого повідомив, що фракція готує матеріали для відставки прем’єр-міністра. “Ми готуємо весь юридичний пакет. Ви знаєте, є єдина перешкода – це питання може бути піднято лише після 14 квітня.
Але ми проаналізували дуже багато матеріалів по призначенню цього уряду, де є прямі конституційні порушення”, – сказав С.Соболєв журналістам в кулуарах парламенту.
Відповідаючи на уточнююче питання, чи може бути порушено питання про відставку прем’єр-міністра до 14 квітня, нардеп сказав: “У мене є таке відчуття, що так”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас