Кількість зелених зон в Києві має збільшуватися, - Кличко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кількість зелених зон в Києві має збільшуватися, - Кличко

Світ
176
Кличко заявив про істотні успіхи в озелененні Києва за останні роки. Місто не повинно втратити динаміку попередніх 2-х років і продовжить створювати нові зелені зони в Києві. Про це Київський міський голова Віталій Кличко заявив під час презентації проекту Стратегії розвитку “Київзеленбуду” на 2017-2021 роки.
“Я завжди підкреслював, що Київ має бути містом парків і скверів, де киянам буде комфортно проводити час з сім’єю і друзями. За останні роки ми досягли істотного успіху в озелененні Києва. Тільки в 2016 році ми відремонтували 64 парки та сквери і висадили 90 тисяч дерев і кущів. За 2 роки ми надали статус скверу 140-ка ділянкам, які були в запустінні або там намагалися звести незаконну забудову.
На 30 га збільшилася площа зелених зон, з’явилося 37 нових скверів, оновлено понад 100 зелених зон міста. І сьогодні в місті налічується 111 парків і 486 скверів”, – зазначив мер. Кличко підкреслив, що столиці потрібно зберегти цю динаміку і пристосовувати міський простір для потреб різних груп населення.
“Тому в нових парках, які будуть з’являтися в Києві, кожен знайде місце, де йому буде комфортно відпочивати. Це і створення безбар’єрного простору, і забезпечення wi-fi, і сучасні ігрові та спортивні майданчики, бігові доріжки, створення зон для вигулу домашніх тварин”, – зазначив Кличко.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас