Nokia купує провідного виробника систем для білінгу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Nokia купує провідного виробника систем для білінгу

Фондовий ринок
689
Фінська Nokia збирається придбати провідного виробника програмних засобів для автоматизації роботи провайдерів Comptel за $370 млн.
У фінській телеком-компанії Nokia заявили про готовність придбати провідного вендора ПЗ для провайдерів Comptel. Сума перспективної операції оцінюється в 347 млн євро ($370 млн). Як зазначає Reuters, за рахунок придбання Nokia планує розширити свій бізнес з продажу програмного забезпечення.
Зазначимо, що не так давно Nokia перебувала в стані жорсткої конкурентної боротьби зі шведською Ericsson і китайською Huawei за ринок пристроїв для найбільш швидкого і якісного 4G-зв’язку, який зараз перейшов у боротьбу за мережі зв’язку нового покоління 5G. У фінській компанії наголошують, що їхні клієнти хочуть, щоб мережі були більш «інтелектуальними» за рахунок більш сучасного ПЗ.
Фінська компанія Comptel була заснована в 1986 р., її основним профілем є виробництво програмних засобів для створення динамічних систем підтримки операцій (dynamic Operations Support System software — OSS). Це ПЗ, яке використовують оператори зв’язку для взаємодії з клієнтами.
За матеріалами:
cnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас