Кабмін визначив секретаріат уряду головним розпорядником бюджетних коштів з електронного урядування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін визначив секретаріат уряду головним розпорядником бюджетних коштів з електронного урядування

Казна та Політика
95
Кабінет Міністрів визначив господарсько-фінансовий департамент секретаріату уряду головним розпорядником бюджетних коштів за програмою “Електронне врядування та Національна програма інформатизації”.
Про це йдеться в постанові уряду №65 від 8 лютого.
Раніше головним розпорядником було Державне агентство з питань електронного урядування, а тепер воно є розпорядником нижчого рівня та відповідальним виконавцем бюджетної програми.
Також документом регламентовано, що одержувачем бюджетних коштів, що спрямовуються на: модернізацію, адміністрування та забезпечення функціонування системи електронної взаємодії органів виконавчої влади; створення, адміністрування та забезпечення функціонування системи електронної взаємодії державних електронних інформаційних ресурсів; створення, адміністрування та забезпечення функціонування єдиного державного веб-порталу відкритих даних; адміністрування та забезпечення функціонування національного реєстру електронних інформресурсів є адміністратор зазначених систем – державне підприємство “Державний центр інформаційних ресурсів України”.
У грудні 2016 року Кабмін встановив пряме координування діяльності Держагентства з питань електронного управління урядом.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас