Як цифровий банкінг вплине на ринок банківських послуг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Як цифровий банкінг вплине на ринок банківських послуг

Фінтех і Картки
751
До 2021 року кількість користувачів цифрового банкінгу досягне 3 млрд, що на 53% більше, ніж в поточному році. Такі дані показало нещодавно проведене дослідження Retail Banking: Digital Transformation & Disruptor Opportunities 2017-2020.
Це означає, що банкам доведеться докласти ще більше зусиль, щоб удосконалити клієнтський досвід використання цифрового банкінгу, щоб утримати або збільшити свою частку на ринку.
Дослідження показало, що хоча традиційні банки все ще відстають від фінтех-компаній в тому, що стосується впровадження інновацій, ситуація починає потроху змінюватися.
Компанія Juniper прогнозує, що в 2017 році цифрова стратегія традиційних фінустанов буде полягати в придбанні фінтех-стартапів і повністю цифрових банків, що істотно поліпшить їх конкурентоспроможність.
Згідно з Індексом готовності банків до цифрової трансформації (Digital Transformation in Banking Readiness Index), найбільш готовими до впровадження змін є такі банки:
- Banco Santander
- Bank of America
- Barclays
- BBVA
- BNP Paribas
- Citi
- HSBC
- JP Morgan Chase
- RBS
- Société Générale
- UniCredit
- Wells Fargo
Саме ці банки більше за інших інвестували в технології, мають відмінні цифрові портфоліо і вже зараз можуть тішитися істотним скороченням витрат завдяки оцифруванню.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас