Morgan представив триколісний електромобіль для дітей (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Morgan представив триколісний електромобіль для дітей (відео)

Технології&Авто
705
Заснований на початку 19 століття британський автовиробник Morgan, який досі випускає репліки своїх старих машин, нові моделі в ретро-стилі і навіть один електромобіль, представив EV3 Junior – електричний «триколісник» для дітей, вартість якого становить цілком дорослі $10 тис.
Модель EV3 Junior є зменшеною версією першого електромобіля компанії Morgan EV3, представленого на Женевському автосалоні в 2016 році. Творці відзначають, що таким чином вирішили залучити до лав шанувальників бренду ще більш молоду аудиторію. Незважаючи на те, що Morgan EV3 Junior помітно менший, ніж інші «дорослі» моделі бренду, його рекомендують використовувати дітям від 6 років і старше.
Максимальна швидкість пересування EV3 Junior обмежена відміткою 16 км/год, при цьому в залежності від стилю управління маленький водій зможе проїхати до 16 км дистанції (10 миль). Далі буде потрібно 4 години на повний заряд акумуляторів.
Цікаво, що повноцінний Morgan EV3 оснащується електродвигуном потужністю 62 к.с. і батареями на 20 кВтг, що дозволяє йому розганятися до 144 км/год, набираючи перші 100 км/год менш ніж за 9 секунд.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас