Toyota представила покращений Yaris з 900 нововведеннями (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Toyota представила покращений Yaris з 900 нововведеннями (фото)

Технології&Авто
2079
Прем’єра оновленого хетчбека Toyota Yaris відбудеться в березні 2017 року на автосалоні в Женеві.
Японці представили оновлений хетчбек Toyota Yaris для європейського ринку. Вони стверджують, що використовували 900 абсолютно нових елементів.
Зовнішність Яріс після фейсліфта принципово не змінилася. У моделі нові фари головного світла з світлодіодними нитками, що роздвоюється. Ззаду – повністю нові бампер і ліхтарі, більші і складні за формою.
На кормі з’явилася фігурна виштамповка, що переходить з бампера на багажні двері і контур якої повторює решітку радіатора на передку.
У салоні автомобіля фахівці Toyota вирішили встановити новий щиток приладів і якісніші, приємні на дотик матеріали оздоблення.
Ревізії піддалося і шасі: з метою поліпшення плавності ходу і керованості переналаштовані амортизатори і електропідсилювач керма. Силовий агрегат отримав нові опори, які передають на кузов менше вібрацій.
З моторної гами зник 1,4-літровий турбодизель, тому що більше 40% покупців віддають перевагу гібридній версії сукупною потужністю 100 к.с., витрата в міському циклі всього 3,1 л бензину на 100 км.
Toyota представила покращений Yaris з 900 нововведеннями (фото)
Базовим двигуном, як і раніше, є трициліндрова 69-сильна бензинова літрушка, що працює в парі з 5-ступінчастою механікою. Новий 1,5-літровий мотор можна замовити в парі з 6-ступінчастою МКП або з варіатором. Гібрид ж забезпечений фірмовою електромеханічною автоматичною трансмісією.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас