Прогноз та тренди у сфері технологій та інвестицій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прогноз та тренди у сфері технологій та інвестицій

Технології&Авто
788
За даними дослідження MergerMarket у сфері технологій на 2017 рік, 20% респондентів вважають, що найбільшу увагу корпорацій приверне штучний інтелект (AI), 16% – сфера електронної комерції і ще 16% – сфера кібербезпеки, — йдеться в прес-релізі компанії EY в Україні.
Згідно з прогнозом, багато корпорацій будуть використовувати штучний інтелект і можливості машинного навчання для підвищення ефективності, оскільки органічне зростання сповільнюється, а забезпечити зростання прибутковості можна за рахунок скорочення витрат. Поки що більшу частину придбань здійснюють венчурні фонди і технологічні гіганти, такі як Google, Oracle, GE і Microsoft. Два найбільші придбання у сфері штучного інтелекту в 2016 році були здійснені постачальником корпоративного програмного забезпечення Salesforce, який купив PredictionIO (вартість не розголошувалася) і MetaMind за 33 млн доларів США.
Щодо фондів приватних інвестицій, згідно з дослідженням, то третина респондентів (32%) вважають, що угоди будуть укладатися переважно в секторі фінансових технологій. Майже чверть (24%) опитаних вважають, що більшу увагу приверне галузь електронної комерції. Ще 24% розподілилися порівну між такими секторами, як IoT, кібербезпека і SaaS.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас