Тільки для найбагатших: Porsche Cayenne S отримав «платинову» версію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тільки для найбагатших: Porsche Cayenne S отримав «платинову» версію

Технології&Авто
1516
Преміальний кросовер Porsche Cayenne S отримав спеціальну версію — Platinum Edition.
Для преміальних кросоверів німецької марки таке рішення – не нове. Так, минулого року «платинова серія» об’єднала бензинові, дизельні і гібридні Cayenne. Тепер в ряди сверхроскошных машин потрапляє і «заряджена» версія.
Перше, що варто відзначити, — потужність двигунів автомобілів залишилася такою ж: «шістка» Cayenne S розвиває 420 к.с., віддача дизеля на Cayenne S Diesel становить 385 к.с.
Зовні ідентифікувати Porsche Cayenne Platinum Edition можна по розширювачах колісних арок в колір кузова, глянсових чорних декоративних елементах, тонованому задньому склі та 21-дюймових колісних дисках Sport Edition сріблястого кольору.
У список стандартного оснащення автомобілів входять передні спортивні крісла зі вставками з алькантари (перекочували з Cayenne GTS) з електрорегулюванням у восьми напрямках і функцією підігріву, інформаційно-розважальний комплекс PCM з навігацією, музика Bose, аналоговий годинник на центральній консолі.
Також Cayenne платинової серії оснащуються біксеноновими фарами головного світла з динамічним освітленням поворотів, переднім і заднім парктроніком, дзеркалами заднього виду з автоматичним затемненням.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас