Samsung випустить разом з Galaxy S8 бездротові навушники з активним шумозаглушенням — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung випустить разом з Galaxy S8 бездротові навушники з активним шумозаглушенням

Технології&Авто
1539
Samsung нерідко випускає разом з флагманськими смартфонами нові аксесуари, і, напевно, модель Galaxy S8 не буде винятком.
Цього разу разом з флагманським смартфоном, як повідомляє в Твіттері редактор ресурсу WinFuture Роланд Квандт (Roland Quandt), вийде бездротова версія гарнітури Samsung Level In ANC (EO-IG950B) з функцією активного шумозаглушення. У продаж новинка надійде за ціною близько 130 євро в червоному, зеленому, чорному і сріблястому виконанні.
Провідна версія гарнітури Samsung Level In ANC вийшла в минулому році. Як стверджує компанія, гарнітура зменшує рівень навколишнього шуму до 20 дБ, дозволяючи залишитися наодинці з улюбленою мелодією. Разом з тим режим Talk-in дозволяє під час прослуховування музики зберігати можливість чути навколишні звуки, забезпечуючи необхідний рівень безпеки.
Згідно з даними джерел, презентація Samsung Galaxy S8 відбудеться 29 березня в ряді міст США і Європи. Galaxy S8 вийде в двох версіях з 5,8 і 6,2-дюймовим екраном. Вартість 5,8-дюймової моделі в Європі складе €799, 6,2-дюймова версія Samsung Galaxy S8 обійдеться в €899.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас