На виставці озброєнь в Абу-Дабі представлять український броньовик "Барс-8" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На виставці озброєнь в Абу-Дабі представлять український броньовик "Барс-8"

Технології&Авто
3182
Українська автомобілебудівна корпорація “Богдан” презентує потенційним замовникам близькосхідного регіону під час 13-ї міжнародної оборонної виставки, яка пройде 19-23 лютого в Абу-Дабі (ОАЕ), новий український багатоцільовий броньований автомобіль “Барс-8” підвищеної прохідності, повідомила прес- служба корпорації.
Повнопривідний броньований “Барс-8” – власна розробка ПАТ “Автомобільна компанія “Богдан Моторс”, що входить в корпорацію. Автомобіль розроблений на базі пікапа американського Ram – підрозділу Fiat Chrysler Automobiles, має вантажопідйомність понад 2 тонни і призначений для перевезення особового складу до 10 осіб.
Бронеавтомобіль оснащений турбодизельним двигуном 6,7 л американської Cummins Turbo Diesel потужністю 385 к.с. в парі з японською коробкою передач Aisin.
Серед основних переваг “Барс-8” також забезпечення протимінного і балістичного захисту за стандартом STANAG 4569 Level 2.
На виставці IDEX-2017 буде представлений зразок “Барс-8”, укомплектований кулеметом 12,7 мм на поворотній турелі. Разом з тим, за даними з відкритих джерел, конструкція бронеавтомобіля передбачає також встановлення сучасного бойового модуля.
Згідно з озвученими в кінці 2016 року українським військовим відомством даними, в лютому Міністерство оборони планує розпочати держвипробування “Барс-8”.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас