Аеропорт "Київ" припинив роботу магазину duty free Pavo — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Аеропорт "Київ" припинив роботу магазину duty free Pavo

Фондовий ринок
1777
Міжнародний аеропорт “Київ” (Жуляни) припинив діяльність магазину duty free Pavo group.
Про це повідомив партнер юридичної компанії “Анте” Андрій Гук на своїй сторінці в Facebook.
“Мастер Авіа” (компанія, що управляє аеропортом) сьогодні вночі повністю відключила світло в магазині безмитної торгівлі Pavo і анулювала всі пропуски працівникам магазину. При цьому договір оренди, на думку ТОВ “Паво груп”, не розірвано, є чинним, акти сторони не підписували. За січень оренда сплачена”, – повідомив юрист.
На його думку, аеропорт діє незаконним шляхом, оскільки він не звернувся до суду для вирішення спору щодо одностороннього дострокового припинення договору, а відключив подачу електроенергії в магазин, таким чином, завдаючи значної шкоди магазину.
“Цікавий збіг – поруч відкрився магазин компанії “БФ груп”, яка пов’язана із заступником голови фракції “Народний фронт” Андрієм Іванчуком”, – підкреслює Гук.
Раніше повідомлялося, що бізнесмен Артур Гранц, згідно з держреєстром юросіб, є кінцевим бенефіціаром ТОВ “БФ Груп” (с.Мартусівка, Київська обл.).
Також повідомлялося, що німецька Gebr. Heinemann і “БФ Груп”, крім іншого, в 2010 р. створили СП – “БФ Енд ГХ Тревел Рітейл Лтд”. Зазначалося, що за роки спільної діяльності з ТОВ “БФ Енд ГХ Тревел Рітейл Лтд” компанія Gebr. Heinemann інвестувала в економіку України понад 180 млн грн.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас