Яким банкам довіряють українці та чи є альтернатива Привату? (опитування) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Яким банкам довіряють українці та чи є альтернатива Привату? (опитування)

Кредит&Депозит
9700
Наприкінці грудня 2016 року користувачі порталу OpinionFirst створили опитування, аби з’ясувати, які українські банки могли б замінити націоналізований Приватбанк за якістю сервісу, яким з них можна довіряти та чи є взагалі підстави для пошуку альтернативи.
За результатами голосування понад 3700 інтернет-користувачів з різних регіонів України можна зробити такий висновок: найбільше споживачі банківських послуг довіряють банкам з іноземним капіталом та, як це не дивно, державним банкам.
Перше місце у рейтингу банків поділили Райффайзен Банк Аваль та Укргазбанк, отримавши по 24% голосів. Третє місце з результатом 16% посів Ощадбанк, а четверте, набравши 10% голосів – УкрСиббанк.
Варто зазначити, що 13 інших банків, за які пропонувалося проголосувати у опитуванні, відстають від першої четвірки лідерів із суттєвим відривом.
Яким банкам довіряють українці та чи є альтернатива Привату? (опитування)
Значна кількість респондентів, близько 7%, взагалі не бачать жодної альтернативи ПриватБанку за рівнем сервісу. Серед учасників опитування, які висловили окрему думку у коментарях, популярною є точка зору про те, що жоден інший український банк поки що не в змозі запропонувати послуги аналогічного рівня (особливо це стосується інтернет-банкінгу).
Треба сказати, що OpinionFirst – це незалежна платформа електронної демократії, заснована фондом DemocracyFirst. В Україні ініціатива стрімко розвивається з 2016 року завдяки підтримці громадських активістів, експертів та лідерів думок із різних сфер суспільного життя. Основний механізм порталу – це онлайн-петиції, опитування та обговорення, які відображають суспільні настрої із актуальних питань.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас