Samsung назвала причини займання смартфонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung назвала причини займання смартфонів

Технології&Авто
2065
Samsung дослідила понад 200 тис. смартфонів і 30 тис. акумуляторів і дійшла висновку, що причиною інцидентів стали недоліки проектування акумуляторів і технологічного процесу складання пристрою.
Аналізом займалися інженери концерну разом з експертами незалежних дослідницьких організацій – UL, Exponent і TUV Rheinland. Фахівці перевіряли апаратну і програмну частини Galaxy Note 7, збирання, контроль якості та доставку до точок реалізації.
У повідомленні компанії наголошується, що голова мобільного підрозділу Samsung Дон Джин Ко вибачився перед користувачам Galaxy Note 7, мобільними операторами і бізнес-партнерами.
Щоб в майбутньому не допустити подібних проблем, компанія ввела багаторівневий протокол безпеки і програму перевірки елементів живлення. За словами Ко, в компанії сформована робоча група із зовнішніх консультантів і експертів, які вивчають акумуляторні батареї. Фахівці консультуватимуть Samsung з питань безпеки елементів живлення та інноваційних розробок в цій галузі.
Як відомо, американська Комісія з безпеки споживчих товарів повідомляла про майже 100 випадків перегріву батареї Galaxy Note 7. Один з пристроїв загорівся на борту літака Південно-західних авіаліній. Інший запалав під час зарядки в салоні “Джипа” сім’ї з Санкт-Петербурга, Флорида, в результаті чого автомобіль згорів. Через неполадки з батареєю Samsung оголосила про повне припинення випуску Galaxy Note 7. Збитки від такого кроку компанія оцінила в $3 млрд. Продаж смартфонів стартувала 19 серпня.
Згодом Samsung зупинила продажі і відкликала більше 2,5 млн пристроїв через їх займання при зарядці або використанні.
За матеріалами:
РБК
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас