У смартфона LG G6 буде подвійна камера і незвичайний дисплей — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У смартфона LG G6 буде подвійна камера і незвичайний дисплей

Технології&Авто
1015
Як очікується, офіційна презентація нового флагманського смартфона LG G6 відбудеться 26 лютого в рамках проведення виставки Mobile World Congress 2017. Незважаючи на близькість цієї події, поки що про новинку відомо не так вже й багато. Але витік рендерних зображень смартфона LG G6 в чохлі Ghostek Atomic 3 дозволяє дізнатися деякі особливості цього пристрою.
На зображенні видно, що більшу частину лицьової панелі займає незвично високий дисплей. Попередні чутки свідчили про наявність 5,7-дюймового дисплея з роздільною здатністю Quad HD+ (2880х1440 пікселів, співвідношення сторін 18:9 або 2:1, щільність розміщень пікселів 564 ppi). Під екраном розташований логотип LG.
Смартфон LG G6 містить подвійний модуль камери на задній панелі. Причому немає видимої опуклості модуля, що часто зустрічається в сучасних пристроях. Сканер відбитків пальців розташований під модулем камери. Пристрій є досить тонким. Корпус забезпечує захист від впливу води.
Попередні чутки свідчили про використання в смартфоні LG G6 процесора Snapdragon 835 і 4 ГБ оперативної пам’яті. Виробник також заявляв, що батарея флагмана не буде перегріватися навіть у тому випадку, якщо температура навколишнього середовища досягне рівня 150 градусів Цельсія. Модульного дизайну не передбачено, але корпус виконаний з металу.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас