Названо топ-10 країн за кількістю біткоїн-банкоматів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Названо топ-10 країн за кількістю біткоїн-банкоматів

Фінтех і Картки
2119
Країною-рекордсменкою за кількістю біткоїн-банкоматів є США. До десятки лідерів також потрапили країни Північної Америки, ЄС, Австралія і Японія, повідомляють у статистичній компанії Statista.
Зараз у світі налічується 950 біткоїн-банкоматів. У 2016 році було встановлено рекордну кількість біткоїн-банкоматів — 433. Саме в минулому році збільшилася кількість апаратів з 506 до 939 штук.
Тим часом, на криптовалютному ринку спостерігається зростання конкуренції: платформи винаходять різноманітні способи залучення користувачів. Так, нещодавно новий іспанський криптовалютный гаманець HolyTransaction Trade та електронна платформа HalCash підписали угоду. Завдяки співпраці двох компаній користувачі зможуть обмінювати біткоїни на фіатні валюти і навпаки, а також відправляти і отримувати кошти по всій Іспанії та за кордоном, використовуючи понад 7 тисяч банкоматів в Іспанії і більше 2 тисяч банкоматів у Польщі.
Очікується, що поточний рік стане успішним для операторів біткоїн-банкоматів — з 1 січня по сьогоднішній день у світі щодня з’являлося 1,43 біткоїн-банкомати.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас