Кличко заявляє, що Київ лідирує за наповненням бюджету — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кличко заявляє, що Київ лідирує за наповненням бюджету

Казна та Політика
502
Мер Києва Віталій Кличко зазначив, що сьогодні українська столиця є лідером з наповнення бюджету та лідером в реалізації соціальних програм та інфраструктурних проектів.
Про це він заявив в коментарях журналістам у Давосі після Українського сніданку, повідомляє прес-служба мера.
“Як мер Києва я можу сказати: сьогодні столиця – лідер з наповнення бюджету, лідер в реалізації соціальних програм, у втіленні інфраструктурних проектів. І у нас великі плани на цей рік”, – підкреслив Кличко.
За його словами, від України очікують більш ефективних дій і щодо реалізації реформ, і в боротьбі з корупцією. І європейські партнери розуміють, що Україні необхідна підтримка у втіленні її євроінтеграційних прагнень.
“Дуже важливо бути сьогодні тут, дуже важливо говорити з європейськими політиками, доносити свою позицію. Сьогодні екс-прем’єр-міністр Великої Британії Девід Кемерон відзначив тут, що Україна – суверенна держава і свій європейський вибір зробила. Наші європейські партнери розуміють, що необхідна підтримка України у цьому напрямку. Але, очевидно, що від нас очікують більш ефективних дій і в боротьбі з корупцією, і в реалізації ефективних реформ”, – підкреслив мер Києва.
Він зазначив, що найголовніше завдання для української влади – це успіх України: як економічний, так і політичний. “Це буде найкращою відповіддю і агресорам, і всім нашим друзям, які побачать, наскільки ми ефективно працюємо”, – зазначив Кличко.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас