Київські підприємці хочуть повернутися до ручних аукціонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київські підприємці хочуть повернутися до ручних аукціонів

Казна та Політика
1075
Голова Асоціації мобільних кав’ярень (АМКУ) Олексій Бусаєв ініціюватиме відхід від процедури електронних торгів на право розміщення засобів пересувної торгівлі.
Приводом повернутися до “ручних” аукціонів стала несправність електронної торгової системи “Перспектива-Коммодіті” під час “розпродажу” місць під пересувну торгівлю в червні 2016 року.
Затвердити переможців того аукціону вдалося лише в січні 2017 року.
Єдиною претензією підприємців до аукціону стали збої в роботі електронної торгової системи “Перспектива-Коммодіті”, через які зробити ставки вдавалося “через раз”.
“Несправності електронного торговельного майданчика привели до того, що деякі підприємці не могли зробити ставку і лоти йшли з молотка за мінімальною ціною. І в цьому випадку найбільше втратив сам київський бюджет, який явно недоотримав коштів. Однак, щоб не створювати прецедент скасування результатів всього аукціону “за заявою”, в КМДА таки визнали торги такими, що відбулися”, – розповів голова АМКУ Олексій Буса.
За його словами, з огляду на таку ситуацію, Київ, ймовірно, повинен повернутися нехай і до більш енерговитратних, але більш ефективних “ручних” торгів: коли претенденти голосують руками.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас