Глава ЄБРР похвалив Порошенка за націоналізацію ПриватБанку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Глава ЄБРР похвалив Порошенка за націоналізацію ПриватБанку

Фондовий ринок
629
Президент України Петро Порошенко у Давосі (Швейцарія) обговорив з президентом Європейського банку реконструкції і розвитку (ЄБРР) Сумою Чакрабарті перспективи розвитку співробітництва та впровадження інвестиційних проектів в Україні.
“Глава Української держави висловив сподівання на збільшення обсягу фінансових ресурсів ЄБРР для співпраці з Україною в 2017 році”, – повідомляє прес-служба президента України у вівторок.
Сторони також обговорили питання реформування банківського сектора – Чакрабарті схвалив націоналізацію ПриватБанку.
“Чакрабарті високо оцінив дії української влади в питанні націоналізації ПриватБанку і підтвердив наміри ЄБРР і далі надавати експертну допомогу у реформуванні цієї банківської установи”, – сказано в повідомленні прес-служби.
Крім того, як повідомляється на офіційній сторінці Порошенко в Facebook, ЄБРР буде реформувати націоналізований ПриватБанк.
“На зустрічі з президентом Європейського банку реконструкції і розвитку Сумою Чакрабарті обговорювали питання реформування українського банківського сектора. Пан Чакрабарті високо оцінив дії української влади у питанні націоналізації ПриватБанку і підтвердив наміри ЄБРР і далі надавати експертну допомогу у реформуванні цієї банківської установи”, – йдеться в повідомленні.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас