Презентовано ігрову консоль Switch від Nintendo — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Презентовано ігрову консоль Switch від Nintendo

Технології&Авто
475
Nintendo Switch може працювати як стаціонарна і портативна ігрова приставка.
У Токіо японська компанія Nintendo офіційно презентувала нову ігрову консоль Nintendo Switch, головною особливістю якої є універсальність.
Повідомляється, що Nintendo Switch може працювати як стаціонарна приставка, яку необхідно підключати до монітора або телевізора, так і як портативна завдяки наявності свого екрану. Портативний модуль складається з сенсорного дисплея, акумулятора і системи на чіпі від NVIDIA. Також є джойстик, який можна використовувати для гри в стаціонарному і портативному режимах, для чого достатньо підключити до портативного модуля справа і зліва. В джойстик вбудовані датчики руху і камери для розпізнавання жестів. Акумулятор дозволяє консолі працювати від 2,5 до 6,5 годин.
Також повідомляється, що Nintendo Switch дозволить грати в онлайн-режимі, приставка оснащена Wi-Fi для виходу в інтернет і локального мультиплеєра. Старт продажів очікується 3 березня 2017 року по всьому світу. Ціна складе 299 доларів. Для консолі на даний момент доступні 4 гри, протягом цього року вийдуть ще 12.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас