Кияни можуть оплачувати "комуналку" в ПриватБанку замість "Укрпошти" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кияни можуть оплачувати "комуналку" в ПриватБанку замість "Укрпошти"

Особисті фінанси
2409
Кияни можуть оплачувати “комуналку” в ПриватБанку замість “Укрпошти”.
Понад 200 відділень, півтори тисячі терміналів самообслуговування ПриватБанку в Києві і Приват24 дозволять жителям столиці оплачувати комунальні послуги в зручному форматі без зайвих витрат часу. Як кажуть в банку, його відділення та мережа самообслуговування готові до збільшення кількості клієнтів, які раніше користувалися послугами поштових відділень.
«Легше і швидше за все оплачувати комунальні послуги в терміналі самообслуговування ПриватБанку або через інтернет, вся інформація про суму платежу автоматично підтягується з баз даних комунальних служб, не потрібно носити квитанції і вводити додаткові дані, – говорить керівник роздрібного бізнесу ПриватБанку Олексій Шабан. – Наші відділення і зручні сервіси – хороша альтернатива чергам в поштових відділеннях. Щоб користуватися можливостями сучасного банку, досить мати картку ПриватБанку, її можна оформити абсолютно безкоштовно в будь-якому відділенні”.
ПриватБанк залишається єдиним системним українським банком, у якого тарифи на проведення комунальних платежів та інші послуги фізичним особам доступні всім категоріям населення.
Найближчим часом правління банку не планує переглядати вартість платежів, щоб забезпечити можливість користуватися сучасними послугами банку всім українцям, у тому числі і соціально незахищеним верствам населення.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас