ДФС заявляє про продовження виконання обов'язків податкової міліції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ДФС заявляє про продовження виконання обов'язків податкової міліції

Казна та Політика
895
Державна фіскальна служба (ДФС) заявляє про продовження виконання обов’язків податкової міліції.
Про це йдеться в повідомленні ДФС.
“Розчарую тих комбінаторів, які днями вже нафантазували собі глобальні плани, щоб не платити податки, вести тіньовий бізнес. Ми і надалі продовжуємо працювати, захищаючи економічні інтереси держави”, – написав перший заступник глави Фіскальної служби Сергій Білан в соціальній мережі Facebook, додавши фото листа комітету з питань податкової та митної політики Верховної Ради від 12.01.2017 №04-27/10-1226 з роз’ясненням ситуації щодо “технічної помилки” з ліквідацією податкової міліції.
Зокрема, в листі наголошується, що питання набрання чинності положень закону “Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо поліпшення інвестиційного клімату в Україні” №1797 від 21 грудня 2017 року врегульовано пунктом розділу ІІ “Прикінцеві та перехідні положення”.
За висновками комітету, “до дня набрання чинності вищевказаним законом, податкова міліція діє в існуючому правовому полі, виконує функції, покладені на неї законодавством, і на його діяльність поширюються положення відповідних законодавчих актів”, – йдеться в повідомленні.
Як повідомлялося, Міністерство фінансів має намір у найкоротші терміни внести на розгляд Кабінету Міністрів законопроект про Фінансову поліцію.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас