"Укренерго" оголосило тендер на будівництво підстанції у Луганській області — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укренерго" оголосило тендер на будівництво підстанції у Луганській області

Фондовий ринок
353
Державна компанія-оператор об’єднаної енергосистеми України “Укренерго” оголосила тендер на будівництво підстанції 500 кВ “Кременська” із заходами повітряних ліній (ПЛ) 500 кВ “Донбаська-Донська” та ВЛ 220 кВ “Кременська-Ювілейна” (Луганська область) вартістю 1,083 мільярда гривень. Відповідне оголошення розміщене на сайті електронних держзакупівель Prozorro. Кінцевий термін подачі конкурсних пропозицій – 30 січня 2017 року, а сам аукціон запланований на 7 березня. Фінансування проекту буде здійснено за рахунок коштів тарифу “Укренерго.”
Як повідомлялось, “Укренерго” займається будівництвом і ремонтом багатьох ліній електропередач і підстанцій енергосистеми України. Так, у 2014 році було розпочато будівництво підстанції “Каховська” за фінансування Європейського банку реконструкції та розвитку. На початку серпня 2016 року готовність цієї підстанції була на рівні 90%. В кінці липня 2016 року виконуючий обов’язки директора компанії “Укренерго” Всеволод Ковальчук повідомив, що загальна вартість модернізації всіх енергомереж України – 2,5-3 мільярди євро.
Проведення даного тендеру було здійснено на кредитні кошти (375 мільйонів доларів), які були виділені Світовим банком для модернізації об’єктів об’єднаної енергосистеми України.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас