Nokia представила перший телефон на Android (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Nokia представила перший телефон на Android (відео)

Фондовий ринок
1829
У Китаї анонсований перший смартфон на базі операційної системи Android, розроблений під відродженим брендом Nokia. Відповідне повідомлення опублікувала на своєму сайті компанія HMD Global, яка викупила у Microsoft права на фінський бренд.
Продажі пристрою, що отримав назву Nokia 6, розпочнуться, як очікується, в першому кварталі 2017 року. Вартість смартфона складе 246 доларів, його продажі будуть здійснюватися тільки в Китаї за допомогою торгового майданчика JD.com.
Пристрій оснастять 5,5-дюймовим дисплеєм Gorilla Glass і 16-мегапіксельною камерою, буде передбачено 4 Гб оперативної пам’яті і 64 ГБ основної. Операційною системою обрано Android 7.0 Nougat. Як відзначають в компанії, смартфон стане першим представленим під брендом Nokia в поточному році.
Нагадаємо, що в 2013 році Microsoft купила бізнес фінської компанії Nokia з виробництва мобільних телефонів. Сума угоди тоді склала 7,17 мільярдів доларів. За умовами угоди, Nokia не могла випускати смартфони під власним брендом до кінця 2016 року.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас