Ford випустить гібридний спорткар Mustang і електричний кросовер — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ford випустить гібридний спорткар Mustang і електричний кросовер

Технології&Авто
1558
Компанія Ford поділилася планами по випуску гібридних і повністю електричних транспортних засобів протягом найближчих п’яти років.
Так, до 2020 року планується презентація компактного кросовера з повністю електричним приводом. Цей автомобіль зможе на одній зарядці блоку акумуляторів долати відстань не менше 480 км. Продавати машину планується в Сполучених Штатах, Європі та Азії.
На 2021-й заплановано випуск нового автомобіля із засобами самоврядування, призначеного для сервісів на зразок райдшерінга (пошук попутників і спільні поїздки). Ця модель отримає гібридну силову установку.
До 2020-го Ford розраховує представити гібридну модифікацію популярного пікапа F-150. Особливістю цієї машини стане можливість роботи в режимі генератора енергії.
У 2020-му відбудеться презентація гібридного варіанту культового спорткара Mustang. Потужність силової установки цього автомобіля буде порівнянна з показниками двигуна V8, причому обіцяно вищий крутний момент.
Нарешті, в 2019 році вийде новий фургон Ford Transit Custom в гібридної версії з можливістю підзарядки блоку акумуляторів від електричної мережі.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас