Кличко запевнив, що перевіряти квартирантів в Києві не будуть — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кличко запевнив, що перевіряти квартирантів в Києві не будуть

Казна та Політика
989
Мер визнав, що працює над механізмами справедливої ​​оплати за комунальні послуги.
Голова Київської міської державної адміністрації Віталій Кличко запевнив, що представники мерії або Київводоканалу не ходитимуть по квартирах і не перевірятимуть прописку людей, які проживають в них, з метою звірки кількості тих, хто проживає в квартирах, з кількістю прописаних, – повідомляє прес-служба КМДА.
«Це спотворена інформація. Ніхто не буде ходити по квартирах і перевіряти прописку. Наше завдання – зробити так, щоб була справедливість. Є сьогодні чимало скарг, адже в багатьох квартирах, де немає лічильників, живе більше людей, ніж зареєстровано в будинку. Вони використовують і водопостачання, і теплопостачання, але платять за меншу кількість людей. Ми зараз розглядаємо різні механізми, що забезпечують справедливу оплату за комунальні послуги», – заявив Кличко.
26 грудня з’явилося повідомлення, що столична мерія і «Київводоканал» почнуть спільний пошук нелегальних наймачів квартир. «Будуть перевірятися тільки випадки зловживань, коли прописані один або дві особи, а за фактом проживає набагато більше. Це порушує нормальний баланс споживання, коли одні люди платять справедливо, а інші люди платять лише за нормою, а споживають в кілька разів більше», – уточнили тоді в КМДА.
За інформацією «Київенерго», борг «Київводоканалу» з початку року зріс на 206,5 млн гривень і досяг 375,6 млн гривень.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас