МЕРТ планує розширити "ProZorro.Продажі" 2017 року на малу приватизацію та оренду держмайна — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МЕРТ планує розширити "ProZorro.Продажі" 2017 року на малу приватизацію та оренду держмайна

Казна та Політика
87
Система “ProZorro.Продажі” з 2017 року почне в обов’язковому порядку використовуватися для організації продажів Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, а також її планується застосувати для малої приватизації та відбору орендарів державного та комунального майна, повідомив заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Максим Нефьодов.
“Ми дуже сподіваємося, що в 2017 році ми також зможемо використовувати систему “ProZorro.Продажі” для малої приватизації та оренди державного та комунального майна”, – сказав він на прес-конференції в Києві у вівторок.
М.Нефьодов також зазначив, що в планах на наступний рік завершення інтеграції системи держзакупівель “ProZorro” з Єдиним державним реєстром підприємств та фізосіб-підприємців, що триває вже півтора року.
“Я вірю в те, що ми її (інтеграцію – ред.) успішно закриємо в 2017 році, так само, як інтеграцію з реєстрами ДФС і МВС”, – сказав заступник міністра.
За його словами, ведеться робота над системою ризик-менеджменту, яка дозволяла б обробляти більше 500 Гб інформації, яка щомісяця надходить в “ProZorro”.
“Наша мета – робити автоматичний моніторинг, знаходити ризиковані тендери ще до їх проведення”, – пояснив М.Нефьодов.
Згідно з даними Мінекономрозвитку, ДП “Прозорро” за підсумками дев’яти місяців 2016 року збільшило виручку від реалізації в 2,3 рази в порівнянні з аналогічним періодом минулого року – до 28,23 млн грн, а його чистий прибуток склав 9,85 млн грн в порівнянні з 2,15 млн грн за аналогічний період минулого року.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас