Фінал ЛЧ-2018 в Києві буде максимально ефективним з фінансової точки зору – президент ФФУ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фінал ЛЧ-2018 в Києві буде максимально ефективним з фінансової точки зору – президент ФФУ

Казна та Політика
687
Фінал Ліги чемпіонів УЄФА в 2018 році в Києві буде максимально ефективним з фінансової точки зору, зазначає президент Федерації футболу України Андрій Павелко.
“Цей захід є максимально ефективним, тому що мінімальні вкладення і максимальний прибуток. Особливо для Києва, який прийме таку кількість вболівальників з усіх країн світу. Тому для України це буде економічно вигідно, і також політично вигідно”, – сказав він.
А.Павелко вказав, що з боку УЄФА є певні вимоги, але вони є нескладними. “У нас буде окреме підписання договору з КМДА. Ми, як Федерація футболу, є стороною-організатором, і ми ведемо переговори з усіма сторонами, які будуть причетні до цього процесу. Вже указом президента створено національний організаційний комітет. Дуже важливо, що все йде за графіком”, – підкреслив він.
Президент ФФУ нагадав, що з усіх питань, які пов’язані з безпосередньою організацією фіналу Ліги чемпіонів, а також щодо продажу квитків і прав на телетрансляції, фінансування бере на себе УЄФА.
“З нашої сторони необхідна наявність аеропорту і готелів. Щодо готелів було питання, тому що три готелі не захотіли підписувати договори. Потім я зустрівся з засновниками, власниками і ми знайшли консенсус. І це питання було знято”, – розповів він.
А.Павелко також зазначив, що питання забезпечення безпеки, транспорту не представляють великих витрат для Києва та Національної поліції. “Це буде в тих рамках, які існують при організації і проведенні будь-яких масових заходів”, – пояснив він.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас