Лас-Вегас перейшов на відновлювану енергію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Лас-Вегас перейшов на відновлювану енергію

Енергетика
2788
Влада міста оголосила, що всі міські установи Лас-Вегаса споживають тепер тільки чисту, відновлювану енергію сонця і води. Над цією метою влада міста працювала майже 10 років.
Рік тому план переходу на відновлювані джерела енергії став помітно реалістичнішим, коли місто уклало партнерську угоду з компанією NVEnergy, яка й дозволила забезпечити переведення всіх комунальних об’єктів, від Сіті-холу до парків, районних адміністрацій та міського освітлення на чисті джерела енергії.
Мета була повністю досягнута минулого тижня, коли вступила в дію сонячна електростанція Boulder Solar 1 на 100 МВт, розташована неподалік від Боулдер-Сіті, в долині Ельдорадо.
Додаткову енергію для живлення місцевих 140 установ місто отримує від сонячних панелей, встановлених на дахах будинків і торговельних центрів, на навісах від сонця в міських парках і на заводі з переробки стічних вод. Більшу частину відновлюваної енергії дає сонце Південної Невади, але є можливість використовувати і гідроенергію. До кінця 2017 місто вперше стане черпати енергію з Греблі Гувера, яка доповнюватиме існуючі джерела.
Енергетична програма GreenEnergy дозволяє великим клієнтам отримувати пільги, якщо вони використовують тільки чисту енергію.
За час втілення в життя програми, яка почалася в 2008 році, місто стало більш економічно використовувати електрику і скоротив загальне споживання енергії на 30%, говорить Том Перриго, директор з планування Лас-Вегаса. А економія для міста через перехід на відновлювану енергію склала $5 мільйонів щорічно, пише місцеве видання Las Vegas Review.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас