Українці назвали найкраще місто для життя (інфографіка) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українці назвали найкраще місто для життя (інфографіка)

Особисті фінанси
8974
Багато людей з провінції прагнуть до столиці. Хоча, на думку самих киян, це не найкраще місто для життя в Україні. Як свідчать дані опитування, проведеного OLX, найкращим містом для життя українці вважають Вінницю.
Так, облцентрам виставлялися бали від 1 до 7 за десятьма критеріями. Вінниця набрала 50 балів.
Українці вважають Вінницю найчистішим, найзручнішим з точки зору транспорту та роботи комунальних служб містом. Її жителі виявилися також найбільш доброзичливими, а вінницька система закладів для дітей — найдоступнішою. “Просіло” місто-лідер лише за критерієм зручності і близькості магазинів.
Срібним призером виявився Луцьк з показником 48,9 бали. Луцьк став абсолютним лідером лише за одним показником – розвиненості спортивної та розважальної інфраструктури. Втім, волинський обласний центр показав стабільно хороші результати за всіма іншими критеріями.
Аналогічні успіхи показав і бронзовий фіналіст Харків – 47,6 бала. Він ділить з Вінницею лідерство по зручності закладів для дітей, однак в оцінці вартості життя показав не найкращі результати.
П’ятірку найкращих для життя міст України замикають Рівне з 47,4 бали і Львів з Тернополем, які отримали 47,1 бала. Столиця опинилася на дев’ятому місці (45,8 бала), поступившись Хмельницькому, Чернігову та Черкасам. Київ лише небагато, на 0,2 бала, обійшов Івано-Франківськ та Чернівці, які замикають десятку.
Українці назвали найкраще місто для життя (інфографіка)
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас