ЄБРР виділив "Екофарм" $3,8 млн кредиту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЄБРР виділив "Екофарм" $3,8 млн кредиту

Фондовий ринок
368
Українська фармацевтична компанія “Екофарм” отримала від Європейського банку реконструкції та розвитку кредит в розмірі $3,8 млн терміном на 7 років.
Про це повідомляє фінустанова.
Залучення кредитних коштів компанії необхідно для завершення будівництва виробничих потужностей в місті Славута та закупівлі відповідного обладнання, яке відповідає стандартам GMP.
В результаті виробничі потужності (мова йде про завод) будуть відповідати стандартам Належної Виробничої Практики (НПП)№184, системі норм виробництва і упаковки лікарських засобів, медичних пристроїв.
Кредит фармкомпанії надано в рамках програми прямого фінансування, спрямованої на забезпечення доступу до довгострокового фінансування підприємств малого та середнього бізнесу.
Проект передбачає інвестиційну підтримку в рамках програми “EU4Business”. Угоду про співробітництво в рамках програми ЄС і ЄБРР підписали 20 травня 2016 року, бюджет програми – €40 млн. У тому числі €28 млн направлять на підтримку малого і середнього бізнесу в Україні, €12 млн – на підтримку прямого фінансування цих підприємств.
Компанія “Екофарм” працює з 1998 року, до теперішнього часу географія діяльності охоплює країни СНД. Фармацевтична компанія виробляє рослинні антивірусні лікарські засоби.
Нагадаємо, що Європейський банк реконструкції і розвитку – найбільший фінансовий інвестор, який працює на українському ринку з 1993 року. За цей період банк надав майже €12 млрд в рамках фінансування 369 проектів.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас