Український бізнес відповідально поставиться до підвищення рівня життя своїх працівників - Насіров (інфографіка) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Український бізнес відповідально поставиться до підвищення рівня життя своїх працівників - Насіров (інфографіка)

Казна та Політика
1243
Український бізнес відповідально поставиться до підвищення рівня життя своїх працівників і припинить платити зарплати в конвертах.
Про це йдеться в блозі глави Державної фіскальної служби України Романа Насірова.
“Я впевнений, що з 1 січня 2017 року, коли мінімальна заробітна плата зросте до 3200 гривень – а ми пропонували цифру 5000 гривень, – підприємці поставляться з усією відповідальністю до необхідності підняття життєвого рівня своїх працівників і підуть назустріч процесу детінізації оплати праці. Час починати виходити з убогості і братися за розвиток благополучної, розвиненої держави”, – підкреслив чиновник.
Український бізнес відповідально поставиться до підвищення рівня життя своїх працівників - Насіров (інфографіка)
За словами глави ДФС, знищити практику виплати зарплати в конвертах допомагає електронний кабінет платника, який запропонував сервіси, що задовольняють основні запити клієнтів.
У проекті Державного бюджету України на 2017 рік, який був представлений в кінці жовтня, прописано підвищення з 1 січня мінімальної заробітної плати в два рази – до 3200 гривень. Глава ДФС пропонував підняти «мінімалку» до 5000 гривень ще у червні 2016 року.
За матеріалами:
Обозреватель
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас