У Криму виставили на продаж нерухомість Коломойського — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Криму виставили на продаж нерухомість Коломойського

Нерухомість
1460
Влада Криму планує до кінця грудня 2016 року продати десять об’єктів нерухомості, що раніше належали українському олігарху Ігорю Коломойському і були націоналізовані після входження регіону до складу РФ. Початкова вартість об’єктів оцінена в 460 млн рублів, повідомила заступник міністра майнових і земельних відносин Оксана Лахіна.
“Це в основному колишні відділення “Приватбанку”, вбудовані у нежитлові й житлові приміщення. Вони розташовані на всій території Криму – і в Керчі, і у Феодосії, і у Сімферополі. Початкова вартість цих десяти об’єктів становить близько 460 млн рублів. Рада міністрів Криму дала нам дозвіл на відчуження цих об’єктів шляхом продажу на аукціоні – прим. ТАСС). Аукціони з ним планується провести до кінця поточного року”, – розповіла співрозмовниця агентства.
За рахунок реалізації раніше націоналізованого майна Коломойського в Криму триває виплата компенсацій за втрачені вклади на суму понад 700 тис. рублів. Першим з об’єктів нерухомості олігарха в цьому році був проданий санаторій “Форос”. Повідомлялося, що об’єкт пішов з молотка за 1,2 млрд рублів.
Лахіна зазначила, що націоналізоване майно Коломойського продано ще не в повному обсязі, оскільки досі не завершена процедура оформлення прав власності, яка включає постановку об’єктів на кадастровий облік, внесення відомостей про них до реєстру майна регіону та реєстрацію права власності за Кримом.
За останніми даними, загальна кількість жителів Криму, чиї вклади в українських банках перевищували 700 тис. рублів, що становить близько 9,5 тис. осіб, для виплати компенсацій всім необхідно загалом близько 5,4 млрд рублів.
За матеріалами:
ІТАР-ТАСС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас