Полторак: Генштаб ЗСУ буде реформовано на 60% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Полторак: Генштаб ЗСУ буде реформовано на 60%

Казна та Політика
303
У 2017 році в рамках реформи Міністерства оборони та Збройних сил України планується практично на 60% реформувати Генеральний штаб ЗСУ, а також забезпечити досягнення боєздатності видами ЗСУ та іншими органами військового управління, повідомив глава відомства Степан Полторак.
«Першочерговими завданнями для нас на наступний рік є затвердження Державної програми розвитку Збройних сил України на період до 2020 року та реалізація Плану дій щодо впровадження оборонної реформи в 2016-2020 рр.
У пріоритеті – розвиток Сил спеціальних операцій і відновлення можливостей ВМС, відновлення справності озброєння і військової техніки Сухопутних військ і Повітряних сил, забезпечення повноцінної бойової підготовки військ, а також створення ефективної системи логістики та стандартизації», – розповів він на зустрічі з представниками військово-дипломатичного корпусу, міжнародних організацій, акредитованих в Україні, іноземними радниками при Міноборони і Генеральному штабі ЗСУ, повідомляє прес-служба оборонного відомства.
Говорячи про результати реформи Міноборони цього року, міністр сказав: «Ми чітко розуміємо складність проведення реформ практично у час війни. Разом з тим, визначений для Міністерства оборони і Збройних сил України план реформування в 2016 році виконано повністю».
За матеріалами:
Forbes.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас