Кількість вакансій для студентів збільшилася в п'ять разів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кількість вакансій для студентів збільшилася в п'ять разів

Особисті фінанси
1665
З початку 2015 року кількість вакансій для студентів збільшилася в п’ять разів. З початку нинішнього року їх чисельність збільшилася в 2,5 рази. Загальна кількість вакансій зросла втричі. Про це в коментарі Gazeta.ua розповіла експерт порталу з пошуку роботи Rabota.ua Тетяна Пашкіна.
“Ринок вакансій для молодих фахівців випереджає зростання ринку праці в півтора рази. Однак у роботодавців, які готові працювати з молодими фахівцями, існує проблема – пошукові системи часто не приходять на співбесіду”, – говорить Пашкіна.
Найактивніше влаштовують на роботу у Києві, а також Харківській та Дніпропетровській областях. Найбільше претендентів без досвіду роботи беруть у менеджери з продажу. Це майже третина від усіх вакансій здобувачів без досвіду. Студентів приймають в оператори контакт-центрів, офіціанти, консультанти.
“Роботодавці готові на ці посади надавати не тільки підробіток, але і постійну роботу, розвивати, вкладати гроші в навчання фахівців, гарантувати кар’єрний ріст і підвищувати зарплату. Однак рекрутери нарікають, що з десяти молодих людей, запрошених на співбесіду, приходить третина. Роботу за фахом знайти складніше, але і тут існують пропозиції щодо стажування та працевлаштування з неповним робочим днем”, – каже фахівець.
За матеріалами:
Газета по-Українськи
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас