Dodge зробив перший в світі повнопривідний маслкар — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Dodge зробив перший в світі повнопривідний маслкар

Технології&Авто
908
У компанії Dodge заявили, що Challenger GT є “першим в світі і єдиним повнопривідним американським масл-каром з дводверним кузовом”. Нову трансмісію купе запозичило у седана Dodge Charger AWD. В більшості ситуацій автомобіль залишається задньоприводним, передні колеса підключаються за необхідності.
Американці очікували, що повнопривідний Challenger отримає двигун V8, проте цього не сталося. Під капотом модифікації GT можна буде зустріти тільки бензиновий агрегат V6 Penstar об’ємом 3,6 л в поєднанні з 8-ступінчастим “автоматом”. Потужність двигуна – 305 к.с., максимальний крутний момент – 363 Нм. За паспортними даними в комбінованому циклі купе проїжджає 21 милю на одному галоні бензину, що відповідає показнику в 11,2 л/100 км. Динамічні характеристики новинки поки не розкриваються.
Повнопривідне купе отримало змінену випускну систему, а також систему стабілізації з трьома предналаштуваннями і можливістю повного відключення всіх електронних помічників.
У салоні встановлюється мультимедійна система з 8,7-дюймовим сенсорним дисплеєм, на який можна вивести дані про перевантаження в поворотах, секундомір, час реакції для заїздів на чверть милі, а також час проходження кола на гоночній трасі. За додаткові 995 доларів буде запропоновано оздоблення інтер’єру алькантарою і 506-ватна акустична система з дев’ятьма динаміками.
Виробництво Dodge Challenger GT почнеться в січні 2017 року. До американських дилерів нові машини почнуть надходити в першому кварталі року. Початкова вартість купе – 33 395 доларів без урахування додаткових зборів.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас