Французи допоможуть Черкасам вирішити «сміттєві» проблеми — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Французи допоможуть Черкасам вирішити «сміттєві» проблеми

Світ
630
Французька компанія «БЕТЕН Енженьєрі» за фінансової підтримки уряду Французької Республіки в рамках програми FASEP запускає перший пілотний проект в Україні з комплексної оптимізації системи утилізації та переробки відходів міста Черкаси, – повідомила сьогодні прес-служба підприємства.
Як уточнюється в повідомленні, ефективна система управління відходами різних типів, що відповідає європейським екологічним стандартам, буде максимально пристосована до економічних, соціальних, екологічних складових розвитку міста. Комплексний характер методології, використовуваної в проекті, а також можливість його реалізації за аналогією в інших містах України відображає його інноваційність і затребуваність в країні, – йдеться в тексті релізу.
У компанії підкреслюють, що листопад 2016 ознаменувався запуском проекту з розробки техніко-економічного обґрунтування, яке об’єднає весь ланцюг формування вартості відходів міста Черкаси.
«БЕТЕН Енженьєрі», маючи 25-річний досвід надання повного спектру інжинірингових та консультаційних послуг на ринку України, країн Східної Європи і СНД, починає у співпраці зі структурним відділенням компанії UMWELT, «Черкаською службою Чистоти» і низкою спеціалізованих французьких компаній проведення морфологічного аналізу для виявлення особливостей структури відходів в залежності від типу господарської діяльності.
Аналіз даних структури відходів, логістичної системи вивозу сміття, існуючої структури переробки вторсировини і планів міста на майбутній період дозволять визначити потреби в сфері управління відходами на перспективу», – сказано в повідомленні.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас