BMW розкрив плани про випуск екологічних автомобілів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

BMW розкрив плани про випуск екологічних автомобілів

Технології&Авто
558
Концерн BMW розкрив свої плани щодо подальшого “озеленення” своєї продуктивної лінійки. У найближчі роки німецький виробник виведе кілька нових моделей – електромобілі, гібриди і модель на паливних елементах.
Про електрифікацію модельного ряду баварської марки розповів бос марки Харальд Крюгер в рамках свого виступу, присвяченого стратегії розвитку BMW AG. За його словами, компанія вступає в другу фазу впровадження еко-технологій.
Вона передбачає передачу розробок підрозділу BMW i інших марок, які входять до складу концерну, а також їх розповсюдження на інші серії БМВ.
Крім того, топ-менеджер назвав конкретні терміни виходу нових екологічних моделей БМВ. У наступному році на ринок вийде два нових гібрида, що підключаються – седан BMW 5 Series і кросовер Mini Countryman. У 2018-му з’явиться відкрита версія гібридного спорт-купе – BMW i8 Roadster, а в 2019 році – Mini EV.
А початок десятиліття стане часом появи нових електрокарів БМВ. У 2020 році побачить світ кросовер BMW X3 на “батарейках”, в 2021-му – новий електромобіль сімейства BMW i (iNext EV). Через чотири роки після цього компанія випустить водневий автомобіль. Паралельно з новими моделями БМВ готує нові системи напівавтономного і автономного водіння, а також електромобільну батарею нового покоління.
За матеріалами:
autocentre.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас