Гройсман назвав чутки про нездатність Києва провести "Євробачення-2017" спробою дискредитації України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гройсман назвав чутки про нездатність Києва провести "Євробачення-2017" спробою дискредитації України

Світ
168
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що український уряд не допустить жодних зривів проведення пісенного конкурсу “Євробачення” у 2017 році.
“Чергова спроба дискредитації України у світі – тепер через нібито нездатність провести “Євробачення”. Шкода, що деякі наші ЗМІ поширюють такі пропагандистські “качки”. Спасибі Руслані Лижичко за гідну відповідь. Наше завдання – не допустити жодних зривів”, – написав В.Гройсман на своїй сторінці в соцмережі Facebook.
Він нагадав, що для успішного проведення конкурсу Верховна Рада України і Кабінет Міністрів прийняли “безпрецедентні закони і рішення, які спрощують процедури з підготовки” конкурсу. “Нічого подібного, наприклад, у 2005 році не було”, – зазначив прем’єр.
Як повідомлялося, німецький журнал “Більд” повідомив, що оргкомітет конкурсу не виключає, що захід може бути перенесено до Москви у зв’язку з проблемами в Україні з його підготовкою.
Водночас 4 грудня організатор музичного конкурсу “Євробачення” – Європейська мовна спілка (ЄМС) спростував інформацію про можливе перенесення музичного конкурсу з Києва до Москви.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас